vineri, 10 iunie 2011

Festivalul International de Teatru de la Sibiu - 2011

Sibiu... un oras in care, daca este un festival, te simti ca intr-o tara straina.

Cel putin asa am eu acest feeling. Si nu l-am avut doar la un festival, ci si la Festivalul International de Teatru. Lume multa, multi straini, lume destul de buna (a se citi civilizata). Departe de Bucuresti. Este ideal.

Din nefericire, nu am apucat decat vreo 3 zile. Chiar primele 3 de la deschiderea festivalului. Oricum, totul a fost exceptional... de la cazare (multumesc rudelor mele care ne-au cazat :) ) la spectacole. Si chiar drumul a fost placut. Sibienii, sunt departe de bucuresteni. Explicabil daca stam sa ne gandim la faptul ca nu poti compara capitala unei tari cu un oras din acea tara.


Acest spectacol in aer liber a fost unul dintre cele mai simpatice - ca sa zic asa. Pur si simplu au acaparat publicul. Au avut si cateva momente destul de grele, din punct de vedere al complexitatii reprezentatiei.
Povestea pe scurt: un nene evadeaza. Intr-un mic barulet, ospatarul, se indragasteste de o clienta. Intre timp, apare evadatul, isi schimba hainele cu ospatarul dupa ce-l lesina... si pleaca, rapind-o pe clienta. Cand se trezeste ospatarul, el are haine de puscarias... vine politia, fuge... urmariri. Ca sa scurtez si mai mult... se termina cu bine :) Un alt lucru de mentionat este ca aceasta trupa era din Anglia. Si s-a simtit din plin.

Asa erau ei prezentati:
Clienta...

Evadatul... nenea cel rau:
Totusi... fiecare are si o parte frumoasa, nu?
Politia si ospatarul (eroul):
Urmarirea...
Banditul incearca s-o cucereasca pe clienta...

Momente tragice-comice:




Poze de prin Sibiu:
Gardianul... the big one :)
Dragoste pentru bani...

Cateva poze dintr-o alta reprezentatie a englezilor...



Un motan plin de energie :)
Intotdeauna e bine sa ai aproape...
Niste locatari:
Dintr-un tunel stramt:


Cei de la Beck's au fost sponsorul principal la acest festival:
Stresul de cameraman... a durat ceva pana sa plece din fata noastra...


Stegarii italieni... din nefericire penru toti, batea un vant destul de tare si le cam lua steagurile atunci cand le aruncau in aer...


Pigeons...


Nu mai stiu din ce tara erau. Faceau muuuult zgomot. Tobosarii erau... destui sa zicem :)